Remove the sausages from the packaging. Prepare the container in which you will cook. Place a pot of water on the stove.
Освободите сардельки из упаковки. Приготовьте посуду, в которой будете варить. Поставьте кастрюлю с водой на плиту.
Leave the sausages in their natural casings as they are. If it's artificial, remove it. Pierce sausages in natural casings with a fork or toothpick in several places.
Сардельки в натуральной оболочке оставьте такими, как они есть. Если в искусственной - снимите. Сардельки в натуральной оболочке проткните вилкой или зубочисткой в нескольких местах.
When the water boils, place the sausages in it and cook for 5-10 minutes, depending on the thickness of the sausages. Remove the boiled sausages from the water, cool slightly and remove the casing.
Когда закипит вода, опустите в нее сардельки и варите 5-10 минут в зависимости от толщины колбасок. Вареные сардельки извлеките из воды, немного остудите и снимите оболочку.
Serve sausages with a side dish of your choice - potatoes, buckwheat, rice or pasta. Decorate with greens. Serve sauce according to your taste.
Подавайте сардельки с гарниром по вашему вкусу – картофелем, гречкой, рисом или макаронами. Украсьте зеленью. Подайте соус по вашему вкусу.