Prepare the necessary products by weight. Remove the film from the sausages. Peel and wash the onions and carrots. Wash and dry the greens.
Подготовьте по весу необходимые продукты. Сосиски очистите от пленки. Лук и морковь очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Wash the buckwheat and cook in boiling water for 15-17 minutes. Fluff it with a fork, cover with a lid and turn off the heat.
Гречку помойте и поставьте варить в кипящую воду 15-17 минут. Разрыхлите ее вилкой, накройте крышкой и выключите огонь.
Place chopped onion and grated carrots in a frying pan with vegetable oil. Add sausages cut into slices.
В сковороду с растительным маслом поместите нарезанный лук и тертую морковь. Добавьте нарезанные кружочками сосиски.
Dilute the tomato sauce in a glass with water and pour into the pan with the vegetables. Salt and pepper. If the sauce is runny, add a little flour. Add chopped parsley and stir.
Томатный соус разбавьте в стакане водой и влейте в сковороду с овощами. Посолите, поперчите. Если соус жидковат, добавьте немного муки. Добавьте нарезанную петрушку и перемешайте.
Place the buckwheat on the middle of the plate. Place gravy with sausages and vegetables on the side or in a circle. Garnish with a sprig of parsley or basil. Chop fresh vegetables.
Гречку выложите на средину тарелку. Сбоку или по кругу положите подливу с сосисками и овощами. Украсьте веточкой петрушки или базилика. Сделайте нарезку свежих овощей.