Prepare all the ingredients. Clean the meat from excess veins, wash and dry. Wash the greens, avocado and dry.
Приготовьте все продукты. Мясо очистите от лишних прожилок, помойте и обсушите. Помойте зелень, авокадо и обсушите.
Boil the broccoli. Fry finely chopped garlic and pepper in vegetable oil, add some boiled broccoli, fry for another 1 minute and add a tablespoon of balsamic vinegar, stir and remove from heat. Mix cooled broccoli with arugula and set aside.
Отварите брокколи. Мелко нарезанные чеснок и перец обжарьте на растительном масле, добавьте часть отварной брокколи, обжарьте еще 1 минуту и добавьте столовую ложку бальзамического уксуса, перемешайте и снимите с огня. Остывшую брокколи смешайте с рукколой и отставьте в сторону.
Grind the avocado, arugula, remaining broccoli and 2 cloves of garlic in a blender. Then add pepper, olive oil, soy sauce, salt to taste. Place the paste to steep in the refrigerator.
Авокадо, руколу, остальную брокколи и 2 зубчика чеснока измельчите в блендере. Затем добавьте перец, оливковое масло, соевый соус, соль по вкусу. Поставьте пасту настаиваться в холодильник.
Cut the meat into steaks, coat with vegetable oil, soy sauce and a mixture of peppers. Place the garlic in thin slices on both sides of the steaks. Leave to marinate for 15-20 minutes, then fry for a few minutes on each side in a grill pan.
Мясо разделайте на стейки, обмажьте растительным маслом, соевым соусом и смесью перцев. Чеснок тонкими кружочками выложите на стейки с двух сторон. Оставьте мариноваться на 15-20 минут, затем обжарьте по несколько минут с каждой стороны на сковороде гриль.
Grill bread 1-1.5 cm thick. It should be golden on both sides.
Хлеб толщиной 1-1,5 см обжарьте на гриле. Он должен быть золотистого цвета с обеих сторон.
Thinly slice the steaks, add to the arugula and broccoli and stir. Add the pepper mixture, salt to taste and olive oil, stir. Grease the croutons with paste and top with the steak, arugula and broccoli mixture.
Нарежьте тонко стейки, добавьте к руколе, брокколи и перемешайте. Добавьте смесь перцев, соль по вкусу и оливковое масло, перемешайте. Гренки смажьте пастой, сверху выложите смесь со стейками, руколой и брокколи.
Place the bruschetta on a plate, garnishing it to your liking - vegetables, pomegranate seeds, avocado pieces. Top with small parsley leaves or arugula sprigs.
Брускетту положите на тарелку, украсив по своему вкусу – овощами, зернами граната, кусочками авокадо. Сверху притрусите мелкими листочками петрушки или веточками руколы.