Weigh out the required products. Prepare the dishes. Remove the dough from the freezer and defrost.
Отвесьте требуемые продукты. Приготовьте посуду. Тесто выньте из морозилки и разморозьте.
Cut the cheese and ham into small cubes. Beat the egg for brushing the bagels in a bowl with a whisk.
Сыр и ветчину нарежьте небольшими брусочками. Яйцо для смазывания рогаликов взбейте в миске венчиком.
Cut the dough into triangular pieces. Place ham and cheese on the wide edge and roll into a bagel shape. Brush the top with beaten egg and sprinkle with sesame seeds. Bake in the oven for 20 minutes at 200 degrees.
Тесто нарежьте на треугольные кусочки. На широкий край выложите ветчину и сыр и сверните в форме рогалика. Смажьте верх взбитым яйцом и посыпьте кунжутом. Выпекайте в духовке 20 минут при температуре 200 градусов.
Serve bagels with ham and cheese with tea or coffee. Garnish with a sprig of parsley or basil. Chop fresh vegetables.
Рогалики с ветчиной и сыром подайте к чаю или кофе. Украсьте веточкой петрушки или базилика. Сделайте нарезку из свежих овощей.