Sift the flour in advance and prepare your work surface. Working with the dough will be much faster if everything is prepared.
Заранее просейте муку, подготовьте рабочую поверхность. Работа с тестом будет в разы быстрее, если все подготовлено.
Pour sugar, yeast and milk into a bowl and leave to stand for 10 minutes. Pour flour into another bowl, add 2 eggs, salt and fill with the contents of the first bowl. Knead the dough for 10 minutes, then add the butter and knead the dough for another 10 minutes. Place the finished dough in a warm place for an hour and a half. After the dough has risen, divide it into pieces and make balls.
В миску насыпьте сахар, дрожжи и молоко, оставьте постоять на 10 минут. В другую посуду насыпьте муку, добавьте 2 яйца, соль и залейте содержимым первой миски. Замесите тесто в течение 10 минут, затем добавьте масло и замешайте тесто еще 10 минут. Готовое тесто положите в теплое место на полтора часа. После того как тесто поднялось разделите его на части и сделайте шарики.
Roll out each ball and grease with butter, place them on top of each other. When everything has been rolled out and greased with butter, roll everything out together again and cut into triangles. Place jam on each triangle and roll. Grease a baking sheet with oil and place the bagels. Preheat oven to 200°C. Brush the finished bagels with egg and place in the oven for 25-30 minutes.
Каждый шар раскатайте и смажьте сливочным маслом, положите их друг на друга. Когда все раскатали и смазали маслом, еще раз все вместе раскатайте и нарежьте треугольники. На каждый треугольник положите варенье и скрутите. Противень смажьте маслом и положите рогалики. Разогрейте духовку до 200 °C. Готовые рогалики смажьте яйцом и положите в духовку на 25-30 мин.
Serve bagels dusted with powdered sugar, almonds and raspberries.
Подавайте рогалики, посыпанные сахарной пудрой с миндальными орехами и малиной.