Prepare food by weight. Defrost the dough. Wash and dry the apples. Also steam the raisins and dry them on a towel.
Подготовьте по весу продукты. Тесто разморозьте. Яблоки помойте и обсушите. Изюм также запарьте и высушите на полотенце.
Cut the apples into small cubes. Prepare the raisins. Mix sugar with cinnamon. Cut the defrosted dough into triangles.
Яблоки нарежьте небольшими брусочками. Приготовьте изюм. Сахар смешайте с корицей. Размороженное тесто разрежьте на треугольники.
Place apples, raisins, cinnamon sugar on the wide side of the triangle and roll into a bagel. Brush the top of the dough with beaten egg. Bake for 20 minutes at 200 degrees.
На широкую сторону треугольника положите яблоки, изюм, сахар с корицей и сверните в рогалик. Сверху тесто смажьте взбитым яйцом. Выпекайте 20 минут при температуре 200 градусов.
Sprinkle the finished bagels with powdered sugar. Garnish with apple slices or dried fruits. Serve hot tea or coffee.
Готовые рогалики посыпьте сахарной пудрой. Украсьте дольками яблок или сухофруктами . Подайте горячий чай или кофе.