Remove the eggs from the refrigerator in advance - they should be at room temperature. Sift flour together with baking powder. Wash the apples and remove seeds. Preheat the oven to 180°C.
Заранее достаньте яйца из холодильника — они должны быть комнатной температуры. Просейте муку вместе с разрыхлителем. Промойте яблоки и очистите их от семян. Разогрейте духовку до 180°C.
Beat the eggs with sugar and salt thoroughly, add cinnamon, vanilla, flour and baking powder and mix everything thoroughly using a blender or whisk.
Хорошенько взбейте яйца с сахаром и солью, добавьте корицу, ваниль, муку с разрыхлителем и все тщательно перемешайте с помощью блендера или венчика.
Grease a baking sheet with butter, place the chopped apples on it and fill them with dough.
Смажьте противень сливочным маслом, выложите на него нарезанные яблоки и залейте их тестом.
Bake at 180°C for about 20-30 minutes.
Выпекайте при 180°C около 20-30 минут.