Melt the butter to room temperature. Sift the flour.
Растопите масло до комнатной температуры. Просейте муку.
Add egg, butter and sour cream to the dough bowl. Beat until smooth. Add flour gradually. Knead the dough so that it does not stick to your hands. Divide the dough into three parts. Roll each one out and sprinkle with sugar and cinnamon.
Добавьте в посуду для теста яйцо,масло и сметану. Взбейте до однородной массы. Добавьте постепенно муку. Замешайте тесто,чтобы оно не прилипало к рукам. Разделите тесто на три части. Раскатайте каждую, присыпьте сахаром и корицей.
Cut the dough into 6-8 segments. Roll each segment from the wide part to the narrow part. Place the formed bagels on a baking sheet lined with parchment. Preheat the oven to 190-200 °C. Bake for 20-25 minutes.
Разрежьте тесто на 6-8 сегментов. Скрутите каждый сегмент от широкой части к узкой. Выложите сформированные рогалики на противень, застеленный пергаментом. Духовку предварительно разогрейте до 190-200 °C. Выпекайте 20-25 минут.
Serve bagels dusted with powdered sugar.
Подавайте рогалики, посыпанные сахарной пудрой.