Peel the pumpkin, grate it on a fine grater and squeeze out the juice. Sift the flour and cut the butter into cubes. Preheat the oven to 180°C.
Очистите тыкву от кожуры, натрите на мелкой терке и отожмите сок. Просейте муку, сливочное масло нарежьте кубиками. Разогрейте духовку до 180°C.
In a separate container, cream soft butter with sugar. Add eggs, lemon zest to the mixture and mix well, then add the squeezed pumpkin pulp, flour and soda, quenched with all the lemon juice.
В отдельной емкости разотрите мягкое сливочное масло с сахаром. Добавьте к массе яйца, цедру лимона и хорошенько перемешайте, затем выложите отжатую мякоть тыквы, муку и соду, погашенную всем лимонным соком.
Place the resulting mass into a 26 cm diameter mold, greased with butter. Bake in the oven at 180°C for 40-45 minutes.
В форму диаметром 26 см, смазанную маслом, выложите получившуюся массу. Выпекайте в духовке при 180°C 40-45 минут.
Cool the pie slightly and serve.
Слегка остудите пирог и подавайте.