Prepare a bowl for preparing the dough. Choose a frying pan with a thick bottom.
Подготовьте чашу для приготовления теста. Подберите сковороду с толстым дном.
Beat the egg into the dough bowl, add cottage cheese, regular sugar, vanilla sugar and sour cream. Mix thoroughly, gradually adding flour. Roll out the dough, dusting it with flour so it doesn't stick to your hands.
В чашу для теста вбейте яйцо, добавьте туда творог, обычный сахар, ванильный сахар и сметану. Тщательно перемешайте, постепенно добавляя муку. Раскатайте тесто, присыпая мукой, чтобы не прилипало к рукам.
Take a large, round shape and use it to make cuts in the rolled out dough; with a smaller shape, make holes in the middle of the donut blank. Heat the oil in a frying pan and fry the donuts until cooked on both sides.
Возьмите большую, круглую форму и ею в раскатанном тесте сделайте вырезы, формой меньшего размера сделайте в заготовке пончика отверстия в середине. Нагрейте в сковороде масло, жарьте пончики до готовности с двух сторон.
Serve the donuts dusted with powdered sugar with a cup of tea or a glass of fresh milk.
Подавайте пончики, посыпанные сахарной пудрой с чашкой чая или стаканом свежего молока.