Prepare all products according to the list. Weigh mozzarella and parmesan according to the norm and grate on a fine grater. Prepare the dishes for the dough.
Подготовьте все продукты по списку. Моцареллу и пармезан отвесьте по норме и натрите на мелкой терке. Приготовьте посуду для теста.
Add the egg, salt and spices of your choice to the grated cheese. Add flour and knead the dough. It turns out tight. Form it into small donuts.
К натертому сыру добавьте яйцо, соль и выбранные вами специи. Всыпьте муку и замесите тесто. Оно получается тугое. Сформируйте из него пончики небольшого размера.
Heat a frying pan with vegetable oil. Bread the donuts in breadcrumbs. Fry on both sides until golden brown. Place on a paper towel to remove excess fat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Запанируйте пончики в сухарях. Обжаривайте с обеих сторон до золотистого цвета. Выкладывайте на бумажное полотенце, чтобы ушел лишний жир.
Place the finished donuts on a plate. Serve them with sauce of your choice or sour cream. Garnish with onion rings, dill, parsley or basil.
Готовые пончики выложите на блюдо. Подайте к ним соус по вашему вкусу или сметану. Украсьте кольцами лука, зеленью укропа, петрушки или базилика.