Prepare all the products according to the list. Set out the dishes that will be needed for diluting yeast and kneading dough. Ensure that food is at the same room temperature.
Приготовьте по списку все продукты. Выставьте посуду, которая будет нужна для разведения дрожжей и замеса теста. Обеспечьте, чтобы продукты были одной комнатной температуры.
Dissolve yeast and sugar in warm milk. Wait 5-10 minutes until the “cap” appears. Pour flour into another bowl and make a well in it. Put the yolks there, pour in the melted butter, yeast and sugar, salt and mix the dough. Cover the bowl with the dough with a towel and place in a warm place for 30 minutes to rise.
Разведите дрожжи с сахаром в теплом молоке. Подождите 5-10 минут до появления «шапочки». В другую посуду высыпьте горкой муку и сделайте в ней углубление. Положите туда желтки, влейте растопленное сливочное масло, дрожжи с сахаром, посолите и перемешайте тесто. Накройте посуду с тестом полотенцем и поставьте в теплое место на 30 минут, чтобы подошло.
Take out the risen dough and place it on the table. Cut off the pieces, form them into sausages and wrap their ends into the middle. Let rest for 10 minutes, they will still rise.
Достаньте поднявшееся тесто и выложите его на стол. Отрежьте кусочки, сформируйте из них колбаски и заверните их концы в середину. Дайте отдохнуть 10 минут, они еще подойдут.
Place the donuts on a hot frying pan with sunflower oil. Fry on each side for a few minutes until golden brown.
Выкладывайте пончики на раскаленную сковородку с подсолнечным маслом. Обжаривайте с каждой стороны по несколько минут, до золотистого цвета.
Serve the donuts by dusting them with powdered sugar, fudge or chocolate. Garnish with fresh berries, pomegranate seeds or dried fruit. Add a sprig of mint.
Подайте пончики, посыпав их сахарной пудрой, помадкой или шоколадом. Украсьте свежими ягодами, зернами граната или сухофруктами. Положите веточку мяты.