Provide food at uniform room temperature. Prepare all the ingredients on the table according to the list. Prepare the dishes and kitchen utensils you will be working with.
Обеспечьте продуктам единую комнатную температуру. Подготовьте на столе все ингредиенты по списку. Приготовьте посуду и кухонный инвентарь, с которым будете работать.
For the dough, place warm milk, sugar and yeast in a bowl, stir and leave for 15 minutes. When the dough is ready, add salt, eggs, flour and knead the dough (10 minutes). Add butter and knead the same amount. Leave the dough to rise for 1 hour 20 minutes.
Для опары отправьте в миску теплое молоко, сахар и дрожжи, размешайте и оставьте на 15 мин. Когда опара подойдет, добавьте соль, яйца, муку и замесите тесто (10 мин). Добавьте сливочное масло, и еще вымесите столько же. Отставьте тесто для подъема на 1 час 20 минут.
When the dough has risen, divide it into pieces and form into balls. Roll each ball into a layer, place a spoonful of Nutella in the middle of each and roll into a closed ball.
Когда тесто поднялось, разделите его на части и сформируйте шарики. Каждый шарик раскатайте в пласт, в середину каждого положите ложку нутеллы и скатайте закрытый шар.
Place the finished buns on a baking sheet and let stand for 10 minutes. Then brush with egg and sprinkle with sesame seeds. Place in an oven preheated to 200 degrees for 25-30 minutes.
Готовые булочки выложите на противень и дайте постоять 10 минут. Затем смажьте яйцом и посыпьте кунжутом. Отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 25-30 минут.
Serve scones with Nutella for tea. Sprinkle them with powdered sugar on top. If desired, decorate with sweet sauce. Arrange with fresh blackberries, raspberries or other seasonal berries
Булочки с нутеллой подайте к чаю. Сверху притрусите их сахарной пудрой. По желанию нанесите узор сладким соусом. Уложите свежую ежевику, малину или другие сезонные ягоды