Wash the zucchini, prepare all the necessary ingredients, turn on the oven to preheat to 180°C.
Помойте цукини, подготовьте все необходимые ингредиенты, включите духовку разогреваться до 180°C.
Slice the zucchini into slices about 1cm thick.
Нарежьте цукини кружками толщиной примерно 1 см.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Place the cheese and breadcrumbs in a deep bowl.
Переложите сыр и панировочные сухари в глубокую миску.
Stir in cheese and breadcrumbs. Add pepper to taste.
Перемешайте сыр и панировочные сухари. Добавьте перец по вкусу.
Break two eggs into a deep bowl. Add salt to taste. Beat until smooth.
Разбейте два яйца в глубокую миску. Добавьте соль по вкусу. Взбейте до однородности.
Pat the zucchini with a paper towel to remove excess moisture.
Промакните цукини бумажным полотенцем, чтобы убрать лишнюю влагу.
Dredge the zucchini in flour.
Обваляйте цукини в муке.
Dip zucchini into beaten eggs.
Окуните цукини во взбитые яйца.
Coat the zucchini in the breading mixture.
Обваляйте цукини в панировочной смеси.
Place the zucchini on a baking tray covered with baking paper.
Выложите цукини на противень, покрытый бумагой для выпекания.
Bake the zucchini for 20-30 minutes.
Запекайте цукини в течение 20-30 минут.
Serve zucchini chips with sour cream sauce. For the sauce, mix sour cream with herbs and grated garlic.
Подавайте чипсы из цукини со сметанным соусом. Для соуса смешайте сметану с травами и тертым чесноком.