Display all donut products. Keep them at room temperature. Prepare dishes for the dough and dough.
Выставьте все продукты для пончиков. Подержите их при комнатной температуре. Приготовьте посуду для опары и теста.
In a bowl, make a dough of warm milk, sugar and yeast. Stir and leave for 15 minutes. When the dough is ready, add flour, salt and eggs. Knead the dough for at least 10 minutes, then add the butter and knead for another 7 minutes. Leave the dough to rise for 1.5 hours.
В миске сделайте опару из теплого молока, сахара и дрожжей. Размешайте и оставьте на 15 минут. Когда опара подойдет, добавьте муку, соль и яйца. Вымесите тесто не менее 10 минут, затем добавьте сливочное масло и помесите еще 7 минут. Отставьте тесто подходить на 1,5 часа.
Roll out the risen dough into a layer. Using a larger cup, cut out larger circles, and using a small cup, cut out circles in the middle of the future donuts. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Fry the donuts on both sides over low heat until golden brown.
Подошедшее тесто раскатайте в пласт. С помощью большей чашки вырежьте кружочки побольше, а при помощи маленькой – в средине будущих пончиков. В разогретую сковороду налейте растительное масло. Жарьте пончики с двух сторон на медленном огне до золотистого цвета.
Make the glaze. To do this, heat the cream and add chocolate to it. Mix well.
Сделайте глазурь. Для этого нагрейте сливки, добавьте к ним шоколад. Хорошо перемешайте.
Grease the finished donuts with glaze. Top with colorful sprinkles. Place on a plate. Garnish with nuts, fresh berries, grapes, marshmallows, candied fruits or lemon slices. Serve hot tea.
Готовые пончики смажьте глазурью. Сверху посыпьте разноцветной посыпкой. Выложите на блюдо. Украсьте орехами, свежими ягодами, виноградом, пастилой, цукатами или дольками лимона. Подайте горячий чай.