Prepare pita bread and other ingredients. Boil hard-boiled eggs in boiling water for 8-10 minutes. Cool them and peel them. Wash and dry the cucumbers and greens.
Приготовьте лаваш и другие ингредиенты. Яйца отварите в кипящей воде вкрутую 8-10 минут. Охладите их и очистите. Огурцы и зелень помойте и обсушите.
Grate the fresh cucumber on a coarse grater, add salt, let stand until the juice is released, then drain it, otherwise the pita bread will soften.
Свежий огурец натрите на крупной терке, посолите, дайте постоять, чтобы выделился сок, затем слейте его, иначе лаваш размякнет.
Grease all 3 sheets of pita bread with mayonnaise and stack on top of each other. Place crab sticks cut into circles on the top sheet. Then grate cheese, eggs and fresh cucumber.
Все 3 листа лаваша смажьте майонезом, и сложите друг на друга. На верхний лист выложите нарезанные кружочками крабовые палочки. Затем натертые на терке сыр, яйца и свежий огурец.
Roll all three sheets of pita bread together into a roll. Wrap the roll in cling film. Place it in the refrigerator for 60 minutes.
Сверните сразу все три листа лаваша в рулет вместе. Рулет заверните в пищевую пленку. Отправьте его на 60 минут в холодильник.
Cut the roll into portions. Garnish with a sprig of parsley or green onions. Add whole cherry tomatoes.
Разрежьте рулет на порции. Украсьте веточкой петрушки или перьями зеленого лука. Положите целые помидоры черри.