Wash apples and strawberries. Peel and core the apples. Prepare dishes for stewing fruit.
Помойте яблоки и клубнику. Яблоки очистите от кожуры и сердцевины. Приготовьте посуду для тушения фруктов.
Cut the peeled apples and strawberries into cubes. Place the fruit in a saucepan and simmer until all the liquid has evaporated.
Очищенные яблоки и клубнику нарежьте кубиками. Положите фрукты в кастрюлю и варите на медленном огне, пока не испарится вся жидкость.
Remove the fruit from the pan, cool, and chop. Roast the nuts, then chop and add to the apples and strawberries. Stir.
Достаньте фрукты из кастрюли, остудите, измельчите. Орехи обжарьте, затем измельчите и добавьте к яблокам и клубнике. Перемешайте.
Cover a baking sheet with parchment. Place a mixture of apples, strawberries and nuts on it. Place in the oven at 80 degrees for a while until it hardens, depending on the oven, the time may vary.
Противень застелите пергаментом. Выложите на него смесь яблок, клубники и орехов. Поставьте в духовку на 80 градусов на некоторое время, до застывания, в зависимости от духовки, время может отличаться.
Cut the pastila with nuts into portioned pallets. Apply a pattern of bright fruit sauce. Place almonds, walnuts, hazelnuts, and a handful of berries around.
Пастилу с орехами разрежьте на порционные паллеты. Нанесите узор из яркого фруктового соуса. Положите вокруг миндаль, грецкие орехи, фундук, горсть ягод.