Wash the raspberries and remove spoiled berries.
Помойте малину и удалите подпорченные ягоды.
Grind the raspberries in a sieve to separate the juice from the seeds. Pour the juice into a saucepan and set to simmer. Cook for 1-1.5 hours to reduce the juice. After 30 minutes, add sugar. Continue boiling the juice until it reduces in volume by half.
Перетрите малину на сите, так чтобы сок отделить от косточек. Вылейте сок в кастрюлю и поставите вариться на огонь. Варите 1-1.5 часа, чтобы уварить сок. Через 30 минут добавьте сахар. Продолжайте уваривать сок, чтобы он уменьшился в объеме в 2 раза.
Prepare a baking sheet, cover it with parchment and pour raspberry juice onto it. Bake the marshmallow in the oven at a temperature of 80-85 C. If there is convection, you can use it to prepare the marshmallow.
Приготовьте противень, застелите пергаментом и вылейте на него малиновый сок. Выпекайте пастилу в духовке при температуре 80-85 С. Если есть конвекция, можно использовать ее для приготовления пастилы.
Roll the marshmallow in any way convenient for you, you can roll it in the shape of bagels.
Сверните пастилу любым удобным для вас способом, можно свернуть ее в форме рогаликов.