Remove excess fat and chaff from the chicken, wash and dry. Peel and wash the onion. Prepare a vessel for marinating chicken.
Зачистите курицу от лишнего жира, плевы, помойте и обсушите. Лук очистите и помойте. Приготовьте посуду для маринования курицы.
Finely chop the nuts and onions. Mix with sour jam. Coat the chicken with salt, pepper and the prepared mixture, leave to marinate for 40 minutes.
Орехи и лук мелко нарежьте. Смешайте с кислым джемом. Обмажьте курицу солью, перцем и приготовленной смесью, оставьте мариноваться на 40 минут.
Stuff the chicken with the remaining mixture. Place the carcass on a baking sheet. Bake for 60 minutes at 200 degrees, depending on the oven.
Оставшейся смесью нафаршируйте курицу. Положите тушку на противень. Запекайте 60 минут при температуре 200 градусов, в зависимости от духовки.
Serve the chicken on a platter. Cut the breast into flat pieces. Place the fried drumstick next to it. Place a few spoons of filling. Garnish with herbs and vegetables.
Подайте курицу на блюде. Порционно нарежьте плоскими кусочками грудку. Рядом уложите зажаренную голень. Положите несколько ложек начинки. Украсьте зеленью и овощами.