Wash and peel the mango. Peel the bananas. Prepare kitchen equipment for making purees and marshmallows.
Помойте и очистите манго. Очистите от кожуры бананы. Приготовьте кухонный инвентарь для приготовления пюре и пастилы.
Peel and puree the mango and banana pulp using kitchen tools. Add honey to them, stir well.
Очистите и перетрите в пюре мякоть манго и бананов, используя кухонные инструменты. Добавьте в них мед, хорошо размешайте.
Place the puree with honey on a baking sheet lined with parchment. Turn on the oven, preheated to 70 degrees and keep the pastille there for a while until it hardens.
Отправьте пюре с медом на противень, застеленный пергаментом. Включите духовку, разогретую до 70 градусов и держите там пастилу некоторое время до затвердевания.
If desired, cut the marshmallow into pallets and lay out in the form of logs. Garnish with green grapes. Place melon pieces nearby and scatter pomegranate seeds.
По желанию пастилу разрежьте на паллеты и выложите в виде бревнышек. Украсьте ягодами винограда зеленого окраса. Положите рядом кусочки дыни, разбросайте зерна граната.