Prepare the dough: mix flour, yeast and salt. Add some warm water and oil. Knead the dough thoroughly and leave for 30-40 minutes in a warm place under cling film. Then knead the dough again and leave it warm for another 10 minutes.
Приготовьте тесто: смешайте муку, дрожжи и соль. Добавьте немного теплой воды и масла. Хорошенько вымесите тесто и оставьте на 30-40 минут в теплом месте под пищевой пленкой. Затем снова вымесите тесто и оставьте его в тепле еще на 10 минут.
Cut the tomatoes into thin slices and pepper into rings.
Нарежьте томаты тонкими кружочками, перец кольцами.
Line a baking sheet with parchment or grease with oil, dust the dough with flour and roll out to the size of the baking sheet. Place the resulting layer on a baking sheet.
Застелите противень пергаментом или смажьте маслом, тесто припылите мукой и раскатайте по размеру противня. Получившийся пласт выложите на противень.
Grease the dough with ketchup and mayonnaise. Distribute the mixture of grated cheeses evenly, add tomatoes and peppers.
Смажьте тесто кетчупом и майонезом. Равномерно распределите смесь тертых сыров, выложите помидоры и перцы.
Bake the pizza in an oven preheated to 180°C for 20 minutes or until the cheese crust is golden brown.
Выпекайте пиццу в разогретой до 180°C духовке в течение 20 минут или до румяной сырной корочки.