Prepare the products according to the list. Wash the tomatoes and bell peppers. Remove seeds from pepper. Peel and wash the garlic.
Подготовьте продукты по списку. Помидоры и болгарский перец помойте. Перец очистите от семян. Чеснок очистите и помойте.
Place the seafood in a slow cooker and add olive oil. Salt and add spices. Turn on the “Frying” mode for 30 minutes.
Морепродукты отправьте в мультиварку , налейте оливкового масла. Посолите и добавьте специи. Включите режим «Жарка» на 30 минут.
Cut the tomatoes into cubes, peppers into cubes, garlic into small pieces. Add them to the slow cooker with seafood. Add basil and other spices as well. Turn on the “Extinguishing” mode for 20 minutes. Open and add grated cheese, stir.
Помидоры нарежьте кубиками, перец - брусочками, чеснок – мелкими кусочками. Добавьте их в мультиварку к морепродуктам. Всыпьте также базилик и другие специи. Включите режим «Тушение» на 20 минут. Откройте и добавьте тертый сыр, перемешайте.
Place octopus with vegetables on a plate. Garnish with arugula or parsley. Place strips of grated cheese on the sides in random order. Make a drip pattern with the sauce.
Выложите на блюдо осьминогов с овощами. Украсьте зеленью руколы или петрушки. По бокам насыпьте в произвольном порядке соломку из тертого сыра. Сделайте рисунок соусом в виде капель.