Weigh out the products you need. Peel the garlic, wash and finely chop. Wash the tomatoes and parsley and cut them into small pieces.
Отвесьте нужные продукты. Чеснок очистите, помойте и мелко нарежьте. Помойте помидоры и петрушку и нарежьте их на мелкие кусочки.
Heat the olive oil in a large saucepan and add the octopuses. Fry them over high heat for 2-3 minutes, then reduce the heat to medium, add the garlic and cook for another 1 minute until fragrant.
Разогрейте в большом сотейнике оливковое масло и отправьте туда осьминогов. Обжарьте их на сильном огне 2-3 минуты, затем уменьшите огонь до среднего, добавьте чеснок и обжарьте еще 1 минуту до появления запаха.
Pour in the wine, then add the tomatoes. Simmer everything together over low heat for about 2-3 minutes.
Влейте вино, затем загрузите помидоры. Тушите все вместе на медленном огне около 2-3 минут.
Cook the spaghetti as directed on the package. Take a ladle of the broth to dilute the sauce, then drain the water and mix the spaghetti with the octopus. Add parsley, mix well. If necessary, add spaghetti broth.
Отварите спагетти, как сказано на упаковке. Отберите половник отвара для разбавления соуса, затем слейте воду и смешайте спагетти с осьминогами. Добавьте петрушку, хорошо перемешайте. Если есть необходимость, добавьте отвар от спагетти.
Serve the spaghetti hot. Crush grated cheese on a plate. Place chopped fresh seasonal vegetables, a sprig of basil or dill.
Подайте спагетти в горячем виде. На тарелке притрусите натертым сыром. Уложите нарезку свежих сезонных овощей, веточку базилика или укропа.