Prepare the seafood. Separate the leaves from the cabbage, wash and dry. Wash the pepper and remove seeds. Wash and dry the parsley and celery.
Подготовьте морепродукты. Отделите листья у капусты, помойте и обсушите. Перец помойте и очистите от семян. Петрушку и сельдерей помойте и обсушите.
Cut the squid rings, cabbage, celery and pepper into cubes. Cut the octopus and shrimp into small pieces.
Кольца кальмаров, капусту, сельдерей и перец нарежьте кубиком. Осьминогов и креветки порежьте на маленькие кусочки.
Mix all chopped products in one bowl. Put yogurt in them. Add salt and spices for taste.
Смешайте все нарезанные продукты в одной посуде. Положите в них йогурт. Для вкуса добавьте соль и специи.
Place the snack in a beautiful mound. Garnish around with lemon slices. Add red caviar. Place trout strips on top.
Выложите закуску красивой горкой. Украсьте вокруг дольками лимона. Положите красную икру. Уложите сверху полоски форели.