Wash tomatoes, leeks, lettuce leaves. Wash the bell pepper and remove the insides. Inspect the mushrooms, remove excess impurities, and wash.
Помойте помидоры, лук-порей, листья салата. Болгарский перец помойте и очистите от внутренностей. Грибы осмотрите и удалите лишние примеси, помойте.
Pour 1 tablespoon of soy sauce over the mushrooms. Leave to marinate for 10-15 minutes, then fry. After a few minutes, add leeks, cut into rings.
Грибы залейте 1 столовой ложкой соевого соуса. Оставьте мариноваться на 10-15 минут, затем обжарьте. Через несколько минут добавьте к ним лук-порей, нарезанный кольцами.
Sprinkle lemon juice over octopuses. Fry them for 3-5 minutes in olive oil.
Сбрызните осьминогов лимонным соком. Обжарьте их 3-5 минут на оливковом масле.
Pour olive oil, soy sauce into a frying pan, add salt and pepper to taste. When it boils, turn it off. Collect all the ingredients in a salad bowl - mushrooms, peppers cut into half rings, tomatoes - large pieces, lettuce - torn into small pieces and combine with mushrooms. Place octopus on top and pour warm soy sauce over it.
Налейте в сковородку оливковое масло, соевый соус, добавьте соль и перец по вкусу. Когда закипит, выключите. Соберите все ингредиенты в салатницу – грибы, перец, нарезанный полукольцами, помидоры - крупными кусочками, салат - рваный на мелкие куски и соедините с грибами. Сверху выложите осьминогов, полейте теплым соевым соусом.
Place octopus salad and vegetables on lettuce leaves. Add lemon slices. Garnish with pomegranate seeds, sliced fresh peppers or tomatoes.
Салат из осьминогов и овощами выложите на листья салата. Положите дольки лимона. Украсьте гранатовыми зернами, нарезкой из свежего перца или помидор.