Grate the cheese on a fine grater, slice the sausage and preheat the oven to 220°C.
Натрите сыр на мелкой терке, нарежьте слайсами колбасу и разогрейте духовку до 220°C.
Sift the flour into a separate deep container, make a hole in it, pour in the yeast and the remaining warm water and start kneading the dough. When it becomes homogeneous, pour in 1 tbsp. l. butter, salt and knead the dough for about 10 minutes until it becomes smooth and elastic.
В отдельную глубокую емкость просейте горкой муку, сделайте в ней углубление, влейте дрожжи, оставшуюся теплую воду и начните замешивать тесто. Когда оно станет однородным, влейте 1 ст. л. масла, посолите и вымешивайте тесто еще около 10 минут, пока оно не станет гладким и эластичным.
Form the dough into a ball, brush it with the remaining oil and cover the container with the dough with cling film. Leave it in a warm place for 1-1.5 hours until it doubles in volume. Punch down the risen dough and knead lightly. Roll it into a thin round cake with a diameter of 25-30 cm and place it on a baking sheet covered with baking paper.
Сформируйте из теста шар, смажьте его оставшимся маслом и затяните емкость с тестом пищевой пленкой. Оставьте его в теплом месте на 1-1,5 часа до увеличения в объеме в 2 раза. Подошедшее тесто обомните и слегка вымесите. Раскатайте его в круглую тонкую лепешку диаметром 25-30 см и выложите на противень, застеленный бумагой для выпечки.
Lubricate the workpiece with tomato sauce and add ⅔ of the grated cheese. Lay out the sausage slices, sprinkle with the remaining cheese and bake in the oven for 10-15 minutes.
Смажьте заготовку томатным соусом и выложите ⅔ тертого сыра. Разложите слайсы колбасы, присыпьте оставшимся сыром и выпекайте в духовке 10-15 минут.
Cut the finished pizza into portions and serve.
Готовую пиццу нарежьте на порции и подавайте.