Wash and dry the cilantro, parsley, and hot pepper. Peel the ginger, wash and dry. Peel and wash the garlic.
Помойте и обсушите кинзу, петрушку, горький перец. Очистите имбирь, помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте.
Finely chop the cilantro and parsley. Grind the hot chili pepper thoroughly. Grate the garlic and ginger on a fine grater.
Нарежьте мелко кинзу и петрушку. Тщательно измельчите горький перец чили. Чеснок и имбирь натрите на мелкой терке.
Add olive oil to the chopped herbs and spices and stir. Then add the olives here and stir again.
К нарезанным зелени и специям добавьте оливковое масло, перемешайте. Затем отправьте сюда оливки и снова перемешайте.
Place the marinated olives in a salad bowl and serve as an appetizer. Garnish with red tomato slices. If desired, slice bright bell peppers or other vegetables. Add a sprig of purple basil.
Маринованные оливки выложите в салатницу, подавайте в виде закуски. Украсьте дольками красного помидора. По желанию сделайте нарезку из яркого болгарского перца или других овощей. Добавьте веточку фиолетового базилика.