Measure out the ingredients you need. Remove the olives from the jar. Peel the garlic, wash and dry.
Отмерьте нужные продукты. Извлеките из банки маслины. Чеснок очистите, помойте и обсушите.
Cut the cheese into pieces, mix with olives. Season with salt and pepper, add finely chopped garlic and dry thyme. Mix well.
Сыр нарежьте кусочками, смешайте с маслинами. Посолите, поперчите, добавить мелко нарезанный чеснок, сухой тимьян. Хорошо перемешайте.
Place the olives and cheese in a jar, fill with vegetable oil to the brim and place in the refrigerator. The snack is ready the next day. Store it for no more than a week.
Уложите маслины с сыром в банку, залейте растительным маслом до краев и поставьте в холодильник. Закуска готова уже на следующий день. Храните ее не больше недели.
Serve olives with cheese either in a salad bowl or as sandwiches. To do this, cut out a shaped base from the bread. Using skewers, secure the pieces of cheese and olives and stick them into the bread. Place sandwiches on lettuce greens.
Подайте оливки с сыром или в салатнице, или в виде бутербродов. Для этого вырежьте из хлеба фигурное основание. При помощи шпажек зафиксируйте кусочки сыра и оливки, и воткните в хлеб. Выложите бутерброды на листовую зелень салата.