Prepare all foods by weight. Thaw seafood. Wash the tomatoes and bell peppers. Remove the seeds from the pepper.
Приготовьте все продукты по весу. Морепродукты разморозьте. Помойте помидоры и болгарский перец. Очистите перец от семян.
Place seafood and octopus in a slow cooker with oil, salt and add spices. Set the “Frying” mode for 30 minutes.
Морепродукты и осьминогов отправьте в мультиварку с маслом, посолите и добавьте специи. Поставьте режим «Жарка» на 30 минут.
Cut the tomatoes and bell peppers into cubes. Add them to the slow cooker with finely chopped garlic, basil, spices and salt. Set the “Extinguishing” mode for 20 minutes.
Помидоры и сладкий перец нарежьте кубиками. Добавьте их в мультиварку с мелко нарезанным чесноком, базиликом, специями и солью. Выставьте режим «Тушение» на 20 минут.
Serve the dish hot. Sprinkle grated cheese on top. Garnish with olives in the form of a bunch of grapes or in any other arrangement of your choice. Also add parsley sprigs.
Подавайте блюдо в горячем виде. Сверху присыпьте его тертым сыром. Украсьте оливками в виде грозди винограда или в другом варианте по вашему усмотрению. Также выложите веточки петрушки.