Wash the seafood. Wash and dry the dill greens. Set out all the other necessary products and measure out the required quantity.
Помойте морепродукты. Зелень укропа помойте и обсушите. Выставьте все остальные необходимые продукты и отмерьте нужное количество.
Cut the squid meat into rings and combine with shrimp. Salt and pepper. Place on foil. Then finely chop the dill and sprinkle them with herbs, pour olive oil, and place the olives on the seafood.
Мясо кальмара нарежьте кольцами, соедините с креветками. Посолите, поперчите. Положите на фольгу. Затем мелко нарежьте укроп и посыпьте их зеленью, полейте оливковым маслом, выложите на морепродукты оливки.
Cover the seafood with another sheet of foil, fold the edges tightly and bake in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes. Sprinkle the finished dish with lemon juice before serving.
Накройте морепродукты другим листом фольги, плотно заверните края и запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 25 минут. Готовое блюдо перед подачей на стол сбрызните лимонным соком.
Place seafood cooked in foil on a serving plate. Serve them with lemon wedges. Garnish with basil or parsley. For contrast, place a few black olives on the platter.
Морепродукты, приготовленные в фольге, выложите на порционную тарелку. Подайте к ним дольки лимона. Украсьте базиликом или петрушкой. Для контраста положите на блюдо несколько черных маслин.