Wash the squid thoroughly. Peel the garlic, wash it and the lemon. Prepare remaining ingredients according to recipe.
Тщательно помойте кальмаров. Очистите чеснок, помойте его и лимон. Приготовьте остальные ингредиенты по рецепту.
Coat the squid carcasses with a brush on all sides with soy sauce. Leave to marinate for 10 minutes.
Тушки кальмара кисточкой обмажьте со всех сторон соевым соусом. Оставьте мариноваться на 10 минут.
Squeeze the juice of half a lemon into the sour cream. Add paprika, salt, pepper to taste and garlic, passed through a press. Stir.
В сметану выжмите сок половины лимона. Добавьте паприку, соль, перец по вкусу и чеснок, пропущенный через пресс. Перемешайте.
Place squid on grill grate. Fry them for 1 minute on each side. Remove from grill to a platter.
Выложите кальмаров на решетку гриля. Обжаривайте их по 1 минуте с каждой стороны. Снимите с гриля на блюдо.
Place the squid on a plate, after cutting them into rings. Serve them with sour cream and spice sauce. Decorate with herbs and olives.
Выложите кальмаров на тарелку, предварительно нарезав их на колечки. Подайте к ним соус из сметаны и специй. Украсьте зеленью, маслинами.