Marinate the shrimp for 20 minutes in a mixture of soy sauce and lemon juice. Cut the onion, pepper, carrots, and garlic into thin strips.
Креветки замаринуйте на 20 минут в смеси соевого соуса и лимонного сока. Лук, перец , морковь, и чеснок нарежьте тонкой соломкой.
Boil rice noodles according to package instructions. Heat olive oil in a frying pan. Fry the chopped onion in it for about two minutes. Then add chopped carrots, peppers and garlic and fry for a few more minutes.
Отварите рисовую лапшу, используя инструкцию на упаковке. Нагрейте на сковороде оливковое масло. Обжарьте в нем нарезанный лук около двух минут. Затем добавьте измельченные морковь, перец и чеснок и обжаривайте еще несколько минут.
Add marinated seafood to the vegetables and fry them for about 7 minutes. Then add boiled noodles and mix thoroughly. Then pour in 2 tbsp. l. soy sauce. Simmer for a few minutes and serve immediately.
Добавьте к овощам маринованные морепродукты и обжарьте их около 7 минут.Потом добавьте отваренную лапшу, тщательно перемешайте. Затем влейте 2 ст. л. соевого соуса. Протушите несколько минут и сразу подавайте к столу.
Serve seafood garnished with a sprig of basil.
Подавайте морепродукты, украшенные веточкой базилика.