Cut the salmon pieces into slices. Grind the zucchini in a blender.
Нарежьте куски лосося пластинами. Кабачок измельчите блендером.
Add egg, flour and salt to the chopped zucchini. Pour in water and knead the dough until the consistency of liquid sour cream.
К измельченному кабачку добавьте яйцо, муку и посолите. Влейте воду и замешайте тесто до консистенции жидкой сметаны.
Pour oil into the frying pan. Reheat. Pour the dough into a heated frying pan and fry, covered, on both sides until fully cooked.
В сковороду налейте масло. Разогрейте. На разогретую сковороду влейте тесто и жарьте под крышкой с двух сторон до полной готовности.
Spread the finished pancakes with cream cheese and place pieces of salmon on top. Fold it into an envelope. Serve sprinkled with leeks.
Готовые блины намажьте сливочным сыром, сверху положите кусочки лосося. Сверните конвертом. Подавайте посыпанным луком-пореем.