Prepare your food. Use paste according to your taste. If the shrimp are unpeeled, peel them, but the resulting weight should match the recipe. Peel the garlic.
Подготовьте продукты. Пасту используйте по вашему вкусу. Если креветки неочищенные, очистите их, но на выходе их вес должен соответствовать рецепту. Очистите чеснок.
Cook spaghetti in salt until al dente and drain in a colander. Fry the garlic cloves in olive oil until golden brown and remove from the pan.
Сварите спагетти в подсоленной до al dente и откиньте на дуршлаг. Зубчики чеснока поджарьте в оливковом масле до золотистого цвета и удалите из сковороды.
Place the shrimp in the pan and fry them for a couple of minutes, stirring. Add salt and pepper to taste.
Выложите в сковороду креветки и обжарьте их пару минут, помешивая. Добавьте соль и перец по вкусу.
Add spaghetti and pesto sauce to the shrimp. Add enough sauce to cover all the pasta. Stir.
К креветкам отправьте спагетти и соус песто. Соуса положите столько, чтобы он покрыл всю пасту. Перемешайте.
Serve the finished pasta in portioned bowls. Add herbs to suit your taste. Make slicing vegetables.
Готовую пасту подайте в порционных тарелках. Добавьте зелень по вашему вкусу. Сделайте нарезку из овощей.