Rinse the cauliflower thoroughly, squeeze in lemon juice and preheat the oven to 200°C.
Хорошенько промойте цветную капусту, выдавите сок лимона и разогрейте духовку до 200 °C.
Pass the garlic through a press and in a small bowl mix it with some of the olive oil, cumin, salt and pepper. Using a pastry brush, brush the mixture on all sides of the head of cabbage and bread it in flour. Bake the cabbage for 40-50 minutes.
Чеснок пропустите через пресс и в небольшой миске смешайте его с частью оливкового масла, тмином, солью и перцем. С помощью кулинарной кисти смажьте получившейся смесью кочан со всех сторон и запанируйте его в муке. Запекайте капусту 40-50 минут.
Mix the juice of half a lemon with olive oil and ½ tsp. Sahara. Pour over the still warm cabbage and cut it into pieces.
Смешайте сок половины лимона с оливковым маслом и ½ ч. л. сахара. Полейте еще теплую капусту и разрежьте ее на части.
When serving, sprinkle the dish with chopped cilantro.
При подаче присыпьте блюдо рубленой кинзой.