Cut the tomatoes into halves, remove the pit and peel from the avocado, and cut into thin slices. Squeeze the garlic through a press.
Нарежьте помидоры на половинки, авокадо избавьте от косточки и кожуры, нарежьте тонкими дольками. Чеснок выдавите через пресс.
Boil the quinoa in salted water for 15 minutes, then cool. Fry the peeled shrimp in olive oil for 3-5 minutes. Then add the squeezed garlic, fry for another 20-30 seconds for aroma.
Отварите киноа в подсоленной воде в течение 15 минут, затем остудите. Очищенные креветки обжарьте в оливковом масле 3-5 минут. Затем добавьте выдавленный чеснок, обжарьте еще 20-30 секунд для аромата.
In a large bowl, whisk mustard, lemon juice, olive oil, salt and pepper until smooth. Add chopped onions and stir.
В большой миске смешайте горчицу, лимонный сок, оливковое масло, соль и перец до однородной массы. Добавьте нарезанные лук и перемешайте.
Place spinach on a plate, quinoa on top, then avocado, place shrimp in the center, pour over dressing and garnish with cilantro leaves.
На тарелку выложите шпинат, сверху киноа, затем авокадо, в центр выложите креветки, полейте заправкой и украсьте листьями кинзы.