Cut the turkey fillet into small pieces, approximately 2*2 cm. Pour olive oil into a frying pan and place the chopped turkey. Fry for 5-7 minutes until the meat turns white on all sides.
Филе индейки нарежьте небольшими кусочками, примерно 2*2 см. На сковороду налейте оливковое масло, выложите нарезанную индейку. Обжаривайте минут 5-7 пока мясо не побелеет со всех сторон.
Chop the garlic, grate it on a fine grater, add to the meat. Place shrimp on top and mix everything together. Add Provençal herbs, salt, pour cream, stir. Bring the sauce to a boil.
Измельчите чеснок, натрите на мелкой терке, добавьте к мясу. Выложите сверху креветки, все перемешайте. Добавьте прованские травы, соль, налейте сливки, перемешайте. Доведите соус до кипения.
Boil some water in a saucepan and cook the tagliatelle for no more than 7 minutes. Place the finished tagliatelle in the pan with the sauce, continue cooking for about 5 minutes, stirring occasionally.
В кастрюле вскипятите немного воды и отварите тальятелле, не более 7 минут. Выложите готовые тальятелле в сковороду к соусу, продолжайте готовить, еще около 5 минут, периодически помешивая.
Serve tagliatelle with seafood while still hot; you can add a plate of fresh vegetables as an addition.
Подавайте тальятелле с морепродуктами еще горячим, в качестве дополнения можно использовать тарелку свежих овощей.