Prepare ingredients for minestrone. Peel the onions and garlic and wash them. Wash and dry the greens. Cook broth with pork and bones. Soak the beans separately for several hours and cook separately until almost done. Cook the white one in meat broth.
Подготовьте продукты для минестроне. Очистите лук и чеснок и помойте их. Зелень помойте и обсушите. Сварите бульон на свинине с косточкой. Фасоль отдельно замочите на несколько часов и отдельно сварите почти до готовности. Белую сварите в мясном бульоне.
Using the sharp end of a knife, make cross-shaped cuts on the tomatoes and lower them into boiling water. Then dip them in cold water and remove the skin. Cut the tomatoes in half, remove seeds, and cut the pulp into pieces. Cut the brisket into slices. Chop the onion.
Острым концом ножа сделайте на томатах крестообразные надрезы и опустите их в кипяток. Затем окуните их в холодную воду и снимите кожицу. Разрежьте томаты пополам, очистите от семян, мякоть нарежьте на кусочки. Грудинку нарежьте ломтиками. Лук измельчите.
In a frying pan, fry the onion and brisket in oil. Then add boiled colored and green beans to them.
В сковороде обжарьте на масле лук и грудинку. Затем добавьте к ним отваренные цветную и зеленую фасоль.
Pour enough broth into the pan to cover the vegetables. Simmer for 20 minutes over low heat. Add small pasta to the soup. Salt and pepper to taste. Thin with remaining broth to desired thickness. The thickness will be visible when the soup sits for 7-10 minutes.
Влейте в кастрюлю бульона столько, чтобы он покрыл овощи. Тушите 20 минут на слабом огне. Всыпьте в суп мелкие макароны. Посолите, поперчите по вкусу. Разбавьте оставшимся бульоном до желаемой густоты. Густота будет видна, когда суп постоит 7-10 минут.
Pour the soup into bowls. Before serving, grind the garlic and basil in a mortar and add to the soup. Garnish with a sprig of parsley and dill.
Разлейте суп в тарелки. Перед подачей в ступке разотрите чеснок и базилик и добавьте в суп. Украсьте веточкой петрушки и укропа.