Prepare all ingredients. Thaw the mushrooms. Peel and wash the onions and carrots. Inspect the millet for impurities and remove them. Wash and dry the greens.
Приготовьте все ингредиенты. Грибы разморозьте. Лук и морковь очистите и помойте. Пшено осмотрите на наличие примесей и удалите их. Зелень помойте и обсушите.
In a frying pan, first sauté the diced onion. Then add grated carrots. Fry everything together for a few minutes. After this, add the mushrooms and fry for a couple of minutes.
В сковороде сначала пассеруйте нарезанный кубиками лук. Затем добавьте тертую морковь. Все вместе обжарьте несколько минут. После этого добавьте грибы и также обжарьте пару минут.
Add salt and pepper to the minced meat and form it into meatballs. Transfer the vegetables and mushrooms to a pan of boiling water and add the meatballs. Season with salt and pepper. Skim off the foam, boil for 15-20 minutes, then add chopped herbs and turn off the heat.
В фарш добавьте соль и перец и сформируйте из него фрикадельки. Переложите овощи и грибы в кастрюлю с кипящей водой и забросьте фрикадельки. Посолите и поперчите. Снимите пенку, проварите 15-20 минут, затем загрузите нарезанную зелень и выключите огонь.
Pour the soup into bowls and serve fresh herbs and sour cream if desired. Place a handful of croutons on each plate, or serve them in a separate bowl.
Суп разлейте по тарелкам и подайте по желанию свежую зелень, сметану. В каждую тарелку положите горсть сухариков, или подайте их в отдельной посуде.