Display products. Unpack the chocolate and marshmallows. Prepare a baking dish and accessories to decorate it to your liking.
Выставьте продукты. Распакуйте шоколад и маршмеллоу. Приготовьте форму для его запекания, и аксессуары для украшения по вашему вкусу.
Break the chocolate into small bars and place in even rows in the mold. Place marshmallows on top of each tile.
Поломайте шоколад на маленькие плитки и выложите ровными рядами в форме. Поверх каждой плитки выложите маршмеллоу.
Set the oven temperature to 200 degrees and place the dessert in it. Bake the sweetness for 10-15 minutes. Remove from the oven when the marshmallows are browned.
Выставьте температуру в духовке на 200 градусов и отправьте в нее десерт. Запекайте сладость 10-15 минут. Извлеките из духовки, когда зефирки подрумянятся.
Serve dessert with tea and lemon. For a beautiful presentation, place chocolate and marshmallows in tartlets. Garnish with berries or mint.
Подайте десерт с чаем и лимоном. Для красивой подачи уложите шоколад с маршмеллоу в тарталетки. Украсьте ягодами или мятой.