Prepare food by weight. Wash bananas with peel and dry. Prepare foil for baking.
Подготовьте по весу продукты. Бананы помойте с кожурой и обсушите. Приготовьте фольгу для запекания.
Make a cut in the banana peel from the inside and carefully remove some of the pulp. Place a few marshmallows, banana slices and chocolate chips into the cavity of the peel.
Сделайте надрез в кожуре бананов изнутри и аккуратно выньте часть мякоти. В полость кожуры положите по несколько маршмеллоу, кусочки бананов и ломтики шоколада.
Carefully wrap the banana in foil, place on a baking sheet and place in a well-heated oven at 200 degrees for 10-12 minutes. After the time has passed, remove the dessert and carefully remove the foil.
Аккуратно заверните банан в фольгу, положите на противень и отправьте в хорошо прогретую до 200 градусов духовку на 10-12 мин. По истечении времени достаньте десерт и аккуратно снимите фольгу.
Serve the bananas on a platter, garnished with the sweet sauce or jam of your choice. Draw a pattern over the bananas and plate. Add a pop of color with fresh berries or a sprig of mint.
Подайте бананы на блюде, украсив сладким соусом или джемом по вашему выбору. Нанесите узор по бананам и тарелке. Добавьте ярких красок свежими ягодами или веточкой мяты.