Cut bananas and peaches into slices.
Нарежьте бананы и персики дольками.
Take a bowl, beat eggs into it, add kefir and sugar and soda to them. Mix thoroughly. Let the finished dough rest for 20 minutes.
Возьмите миску, вбейте туда яйца, добавьте к ним кефир и сахар и соду. Тщательно перемешайте. Дайте готовому тесту постоять 20 минут.
After 20 minutes, pour half of the dough into the mold and bake until ready, add cocoa to the rest of the dough and mix, bake. Divide the cakes into two parts.
Через 20 минут половину теста вылейте в форму и выпекайте до готовности, в оставшуюся часть теста добавьте какао и перемешайте, поставьте выпекать. Поделите коржи на две части.
Prepare the cream: beat sour cream with sugar. Lay out: the first layer of bananas, fill with cream, the second layer put ground nuts and raisins, the third layer pour with cream, add peaches and nuts.
Приготовьте крем: взбейте сметану с сахаром. Выложите: первый слой бананы, залейте кремом, второй слой положите молотые орехи и изюм, третий слой полейте кремом, выложите персики и орехи.
Spread the top layer with cream and sprinkle with cinnamon. Garnish with a mint leaf.
Верхний слой намажьте кремом и посыпьте корицей.Украстьте листиком мяты.