Prepare all products according to the processes - for dough, filling and filling. Wash and dry the dill. Boil the eggs and peel them. Peel and wash the onion.
Приготовьте все продукты по процессам — для теста, начинки и заливки. Укроп помойте и обсушите. Яйца отварите и очистите от скорлупы. Лук очистите и помойте.
Pour sour cream into the semolina, stir and set aside for 15 minutes. Chop the onion for the filling and fry it. Mash the tuna with a fork and add to the onion. Chop the eggs, dill and add to the filling.
В манную крупу вылейте сметану, размешайте и отставьте в сторону на 15 минут. На начинку нарежьте лук и обжарьте. Тунца разомните вилкой и добавьте к луку. Нарежьте яйца, укроп и высыпьте к начинке.
To fill, mix sour cream and mayonnaise. Add egg and mustard to them, salt and mix.
Для заливки смешайте сметану и майонез. Добавьте к ним яйцо и горчицу, посолите и перемешайте.
Add eggs and mayonnaise to the swollen semolina and mix. Add flour, salt, baking powder and mix again. Line the pan with parchment paper, pour in the dough and smooth it out. Place the filling with the fish and sprinkle with grated cheese on top.
В набухшую манку добавьте яйца и майонез, перемешайте. Всыпьте муку, соль, разрыхлитель и снова перемешайте. Форму застелите пергаментной бумагой, вылейте тесто, разровняйте. Выложите начинку с рыбой, сверху посыпьте тертым сыром.
Pour the filling onto the cheese layer, distribute evenly and place the fish manna in the oven. Bake for 50 minutes at 180 degrees.
На слой с сыром вылейте заливку, равномерно распределите и отправьте рыбный манник в духовку. Выпекайте 50 минут при 180 градусах.
Place pieces of manna on lettuce leaves. Serve them with pickled or fresh vegetables. Decorate with herbs and apply a design with sauce.
Куски манника выставьте на листья салата. Подайте к ним маринованные или свежие овощи. Украсьте зеленью, нанесите рисунок соусом.