Prepare semolina, kefir, flour and other products. Let them sit at room temperature. Prepare dishes for dough and baking.
Приготовьте манку, кефир, муку и другие продукты. Дайте им постоять при комнатной температуре. Приготовьте посуду для теста и выпечки.
Pour kefir over semolina and mix thoroughly. Set it aside for 30-60 minutes to swell. Then add sugar, eggs, salt and soda, mix. At the end, add flour, pour in honey and mix again.
Манку залейте кефиром и тщательно перемешайте. Отставьте ее в сторону на 30-60 минут для разбухания. Затем добавьте сахар, яйца, соль и соду, перемешайте. В конце всыпьте муку, влейте мед и снова перемешайте.
Line the bottom of the pan with parchment and grease the bottom and sides with butter. Pour the dough into the mold. Bake for 40-45 minutes at 180 degrees.
Дно формы застелите пергаментом, смажьте маслом дно и бока. Вылейте тесто в форму. Выпекайте 40-45 минут при температуре 180 градусов.
Decorate portioned pieces of manna with powdered sugar. Serve it with thick jam or a scoop of ice cream. Garnish with fresh berries and a sprig of mint.
Украсьте сахарной пудрой порционные куски манника. Подайте его с густым джемом или шариком мороженого. Украсьте свежими ягодами, веточкой мяты.