Flour from whole grain wheat varieties will enrich baked goods with useful substances, practice using it.
Мука из цельнозерновых сортов пшеницы обогатит выпечку полезными веществами, практикуйте ее использование.
Pour kefir over semolina and leave to swell for 30-60 minutes. Peel the mango and cut the pulp into small cubes.
Манку залейте кефиром, оставьте набухать на 30-60 минут. Манго очистите от кожуры, мякоть нарежьте небольшими кубиками.
Add egg, sugar to semolina and mix. Pour in warm butter, stir. Then gradually add flour and soda, being careful not to clog the dough with it.
В манку добавьте яйцо, сахар и перемешайте. Влейте теплое сливочное масло, перемешайте. Затем постепенно всыпьте муку с содой, и следите, чтобы не забить ею тесто.
Combine the dough with mango and stir. Line the mold with baking paper and pour in the dough. Place in an oven preheated to 180 degrees for 35-40 minutes.
Соедините тесто с манго, перемешайте. Форму выстелите пекарской бумагой и вылейте тесто. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 35-40 минут.
Cut the pie into portions. Sprinkle with powdered sugar and serve tea, coffee or compote. Garnish with bright berries, candied fruits and a sprig of mint.
Пирог разрежьте порционными кусками. Посыпьте сахарной пудрой, подайте чай, кофе или компот. Украсьте яркими ягодами, цукатами и веточкой мяты.