Remove kefir and eggs from the refrigerator - they should be at room temperature. Sift the flour, boil the water. Take a pancake pan with a diameter of 22 cm and a deep container for kneading the dough.
Достаньте из холодильника кефир и яйца — они должны быть комнатной температуры. Просейте муку, закипятите воду. Возьмите блинную сковороду диаметром 22 см и глубокую емкость для замешивания теста.
Continuing to stir the mixture, pour boiling water into it in a thin stream. Add flour and mix the dough with a mixer or whisk until smooth.
Продолжая помешивать смесь, вливайте в нее кипяток тонкой струйкой. Добавьте муку и перемешайте тесто с помощью миксера или венчика до однородности.
Leave the dough in the warm dough for 10 minutes. Add soda, oil and mix again.
Оставьте тесто в теплом тесте на 10 минут. Добавьте соду, масло и снова перемешайте.
Pour the batter into a thin layer onto a hot frying pan, greased with oil, and fry the pancake. Fry the remaining pancakes in the same way.
На раскаленную сковороду, смазанную маслом, налейте тесто тонким слоем и обжарьте блинчик. Таким же образом обжарьте остальные блинчики.