Measure out the necessary products from the list. Prepare a bowl in which you will knead the dough.
Отмерьте по списку необходимые продукты. Приготовьте посуду, в которой будете замешивать тесто.
Heat the kefir slightly over low heat and add semolina to it. Stir and leave to swell for 60 minutes at room temperature.
Кефир слегка подогрейте на слабом огне и отправьте в него манную крупу. Перемешайте и оставьте на 60 минут набухать при комнатной температуре.
Add sugar, eggs, a pinch of salt. Chop the dried apricots and also add them to the dough, mix. Add baking soda and stir again.
Добавьте сахар, яйца, щепотку соли. Курагу нарежьте и также отправьте в тесто, перемешайте. Всыпьте соду и снова перемешайте.
Place the dough in a baking dish greased with vegetable oil and place in a preheated oven for 60 minutes at medium temperature.
Выложите тесто в смазанную растительным маслом форму для выпечки и отправьте в разогретую духовку на 60 минут на среднюю температуру.
Cut the manna into portions. Sprinkle with powdered sugar. Garnish with a handful of fresh raspberries or other berries. Add some freshness with a sprig of mint.
Порежьте манник порциями. Посыпьте сахарной пудрой. Украсьте горстью свежей малины или других ягод. Добавьте свежести в виде веточки мяты.