Measure out the required amount of semolina, flour, sugar and other ingredients. Pour the brewed coffee into a container and pour boiling water over it to make a glass, and cool it. Prepare the dishes for the dough.
Отмеряйте нужное количество манки, муки, сахара и других ингредиентов. Насыпьте в емкость заварной кофе и залейте его кипятком, чтобы получился стакан, и остудите его. Приготовьте посуду для теста.
Mix semolina with sugar, stir. Add vegetable oil and honey, then coffee and stir. Leave for 30 minutes for the semolina to swell.
Смешайте манку с сахаром, перемешайте. Добавьте растительное масло и мед, затем кофе и перемешайте. Оставьте на 30 минут, чтобы манка набухла.
Separately, mix the dry ingredients - flour, baking powder, cinnamon, salt, mix. Add the dry mixture to the semolina and stir.
Отдельно смешайте сухие ингредиенты — муку, разрыхлитель, корицу, соль, перемешайте. Добавьте к манке сухую смесь и перемешайте.
Preheat the oven to 180 degrees, cover the pan with parchment and grease it with oil. Pour the dough into the mold. Place in the oven for 40-45 minutes at 180 degrees.
Нагрейте духовку до 180 градусов, форму застелите пергаментом и смажьте его маслом. Вылейте тесто в форму. Поставьте выпекаться в духовку на 40-45 минут при температуре 180 градусов.
Serve mannik with coffee with tea or coffee. Sprinkle it with powdered sugar or fill it with icing. Add fresh berries or candied fruits, leaves of aromatic herbs.
Манник с кофе подайте с чаем или кофе. Присыпьте его сахарной пудрой или залейте глазурью. Добавьте свежие ягоды или цукаты, листья ароматных трав.