Prepare all products by weight and volume. Prepare dishes for preparing manna.
Подготовьте по весу и объему все продукты. Приготовьте посуду для приготовления манника.
Pour kefir over semolina. Stir until smooth and leave the semolina to swell for 30 minutes. Meanwhile, melt a knob of butter on the stove.
Манную крупу залейте кефиром. Размешайте до однородной массы и оставьте манку набухать на 30 минут. Тем временем на плите растопите кусочек масла.
Add sugar, baking powder and cinnamon to the swollen semolina, pour in the butter and beat in the eggs. Mix thoroughly. Pour the dough into the mold and bake the manna for 40 minutes at a temperature of about 200 degrees.
К набухшей манной крупе высыпьте сахар, разрыхлитель и корицу, вылейте масло и вбейте яйца. Тщательно перемешайте. Перелейте тесто в форму и выпекайте манник 40 минут при температуре около 200 градусов.
Serve manna with cinnamon in portions. Sprinkle powder on top. Garnish with nuts, dried fruits, and a sprig of mint. Add thick jam or preserves to your liking.
Манник с корицей подавайте порционными кусками. Сверху присыпьте пудрой. Украсьте орехами, сухофруктами, веточкой мяты. Положите густой джем или варенье по своему вкусу.