Melt the butter. Peel and slice the peach.
Растопите сливочное масло. Очистите и нарежьте персик.
Pour sugar into a bowl, beat eggs into it. Pour yogurt over them. Beat all these ingredients using a mixer. Next, mix semolina and baking powder. Take salt and vanillin, gradually add to the resulting mass. Mix thoroughly with a mixer. Add butter. Stir again.
Насыпьте сахар в миску, вбейте туда яйца. Влейте к ним йогурт. Все эти ингредиенты взбейте при помощи миксера. Далее смешайте манную крупу и разрыхлитель. Возьмите соль и ванилин, постепенно добавьте в полученную массу. Тщательно перемешайте миксером. Добавьте сливочное масло. Заново перемешайте.
Prepare the form. Lubricate it with vegetable oil. Pour crackers into the bottom. Pour the prepared mixture into the mold. Preheat the oven to 190°C. Bake the manna in the oven for 35 minutes.
Приготовьте форму. Смажьте ее растительным маслом. Засыпьте на дно сухари. Влейте в форму приготовленную смесь. Разогрейте духовку до 190 °С. Выпекайте манник в духовке 35 минут.
Serve manna sprinkled with powdered sugar and chopped peach.
Подавайте манник, посыпанный сахарной пудрой с нарезанным персиком.